Velkommen til Lokal bokashi

Her finner du informasjon om bokashi og hvordan matavfallet ditt kan bli til næringsrik jord på kort tid. Bokashi er en veldig miljøvenlig måte å behandle matavfall på. Matavfallet trenger ikke å forlate hjemmet og du tilfører næringsstoffer tilbake til jorda. Vårt bokashistrø blir produsert i Norge med ingredienser fra norske leverandører. Vi er stolte over å ha et kortreist produkt som bidrar posetivt til miljøet!

Å kompostere ved bruk av bokashi er en ganske ny metode i Norge som har mange fordeler i forhold til tradisjonell varm- eller kaldkompostering. Metoden er enkel og alle vil lykkes om de følger vår enkle "oppskrift". Og tenk - alle typer matavfall kan komposteres og forvandles til en næringsrik jord som syder av gode organismer! Vi gleder oss til å samarbeide med deg og se at du lykkes.

Mange kommuner yter tilskudd til privatpersoner som driver med hjemmekompostering av egent matavfall. Tilskuddet kan være en engangssum ved innkjøp av bokashi utstyr og/eller en reduksjon av den årlige renovasjonsavgiften. Vi har lager en oversikt over kommunene og renovasjonsselskapene som har denne ordningen her

­

­

 

 

­

­

Følg oss på Facebook